SUOMEN SUURIN DISCO
La 18.2. • KLO 19-02.00 • Joensuu Areena

Facebook
Aikakone

Aikakone

-95 never forget! Ville Peltosen hattutemppu, naisten vapaaehtoinen asevelvollisuus ja Aikakone. Suomalaisen tanssipopin kestomenestyjä discosi suomalaiset irti lamasta yhdentyneeseen Eurooppaan. Myytyjä levyjä on tuplasti enemmän kuin Pohjois-Karjalassa asukkaita, liikaa tanssittavia hittejä ja keikoilla ihan mieletön meininki. Siispä vyölaukku mukaan, PVC-housut päähän ja sie olet oman elämäsi neiti Groove. 

Danny

Danny

Tämä on pieni askel ihmiselle, mutta suuri ihmiskunnalle", lausui Neil Armstrong astuessaan kuun kamaralle. Ensimmäinen kuukävely oli aikakautensa mahtavimpia tekoja ja vielä ällistyttävämpää on se, että Danny oli jo silloin toivottu vieras suomalaisilla keikkapaikoilla. Yli viisi vuosikymmentä musiikkia on pitkä aika, mutta Danny ei hyydy. Aina uusia sukupolvia faneikseen valloittava Iso-D tietää, miten suomalaiset saadaan tanssimaan. Nahkarotsi ylle, Tuuliviirin ensitahdit ämyreistä ja show voi alkaa. D’Voices kujertaa taustat, kun Danny tahtoo olla sulle hellä.

Stig

Stig

Salakavalasti hip-hopin kentältä sähköisen tanssimusiikkiin hiipinyt Stig on ehta 2010-luvun discostarba. On semisti härskit viikset, übercoolit rillit, sopivasti hulvattomat sanoitukset ja melodiat, joiden tahdissa jalka tamppaa lattiaa. Suomalainen ei puhu eikä pukahda, mutta tuhansien ihmisten yhteislauluja on luvassa, kun Ryyppy tai Roy Orbison pärähtää soimaan. Onhan Stig oikeesti aika kova.

Palveluksessanne DJ:t Teppo-Johannes sekä Vanilja Aasi

Palveluksessanne DJ:t Teppo-Johannes sekä Vanilja Aasi

Illan esiintyjiä ennen, jälkeen ja välissä yleisön ehtaan discopöhinään tunnelmoivat DJ-duo Teppo-Johannes & Vanilja Aasi. Molemmat ovat eläneet lapsuutensa tanssittavien Finnhitsien aikaan, mutta pitäneet korvat höröllä myös ysärin sekä uuden vuosituhannen sähköisten hittien soidessa. Nämä herrat pitävät siis huolen, että aikamatkalla läpi suomalaisen discon riittää laatua ja määrää.

Vapaa-ajallaan molemmat tai jompikumpi ovat kiinnostuneita ainakin hyvästä ruoasta, Leslie Nielsenin elokuvista, tubettamisesta sekä Yatzy-noppapelista. Suomen suurinta discoa varten molemmilla on vain yksi intohimo, louhia toinen toistaan kimaltavampia suomidiscon timantteja yleisön kuultavaksi. "Meitä on pyydetty soittamaan hyvää musiikkia ja puhumaan välillä mikrofoniin. Musiikkia osataan soittaa ja jos Ihmeauto KITT pystyy puhumaan, niin eiköhän myökin jotain osata rupatella", DJ:t Teppo-Johannes ja Vanilja Aasi sanailevat.

DJ Teppo-Johannes sekä DJ Vanilja Aasi muistuttavat, että he ovat discokansan nöyriä palvelijoita. Voit vaikuttaa heidän soittamiin kappaleihin nimeämällä omat ehdokkaasi Suomen tanssittavimmista discohiteistä ikinä. Käy äänestämässä suosikkisi!